©AFP
©AFP

Bajka je gotova pre nego što je i počela: Rodžers završio sezonu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 19:50

Čuveni kvoterbek već na prvoj utakmici sezone doživeo povredu Ahilove tetive

Trajala je ta igranka Arona Rodžersa i Grin Bej Pekersa nekoliko meseci, pregovaralo se i pregovaralo i na kraju se čuveni kvoterbek preselio u Njujork Džetse potpisavši dvogodišnji ugovor vredan 75 miliona dolara, čime se odrekao skoro 30 miliona u korist novog tima.

Nova bajka je mogla da počne, ali se nažalost po Rodžersa i Njujork završila sinoć posle samo četiri napada. Pozornica najveća moguća, Monday Night Football utakmica između Njujorka i Bafalo Bilsa, Rodžers ulazi u igru i uskoro izlazi sa bolnom grimasom. Posle meča, koji su Džetsi dobili sa rezervnim kvoterbekom 22-16 (najviše zbog svoje odbrane), trener Robert Salah je izjavio da Rodžersova povreda 'ne izgleda dobro' i da se može desiti da je u pitanju Ahilova tetiva.

Izabrane vesti

Ceo klub je sa nestrpljenjem čekao današnje rezultate magnetne rezonance koja je potvrdila najgore – sezona je (već) gotova za 36-ogodišnjeg kvoterbeka. Ovo je veliki udarac za Džetse, koji su sa Rodžersom bili među tri glavna kandidata za osvajanje Superbola, ali sada, u ionako jakoj Američkoj konferenciji, klubovi kao što su Kanzas Siti, Sinsinati Bengals, Bafalo Bils i Majami Dolfins mogu samo da trljaju ruke.

Sledeće sezone, ukoliko se oporavi kako treba, Rodžers će imati (verovatno) poslednji pokušaj da osvoji još jedan šampionski prsten. Do tada, Zek Vilson, koji je glavni razlog što je Rodžers uopšte došao, će ponovo biti prvi kvoterbek ekipe.




tagovi

NFLAron Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara